Latest resources

98 - Ford Performance Racing School Mustang - BRIS2 Hendrick9Fan
5.00 star(s) 2 ratings
Downloads
39
Updated
98 - Ford Performance Racing School Mustang - DAY3 Hendrick9Fan
5.00 star(s) 2 ratings
Downloads
32
Updated
98 - Ford Performance Racing School Mustang - KAN1 Hendrick9Fan
5.00 star(s) 2 ratings
Downloads
31
Updated
98 - Ford Performance Racing School Mustang - TEX1 Hendrick9Fan
5.00 star(s) 2 ratings
Downloads
28
Updated
98 - Ford Performance Racing School Mustang - KEN2 Hendrick9Fan
5.00 star(s) 2 ratings
Downloads
29
Updated
Mystical
Reaction score
6,626

Profile posts Latest activity Postings Resources About

  • Crashing when maimenu.lyt installed?
    Mystical
    Mystical
    Make sure you have all the correct files in the directory or it will crash. That includes the credits folder.
    Can you give better info on how to apply custom replay layouts? I made one but I am very confused on how to apply it to the game, the instructions don't make since to me...
    Mystical
    Mystical
    What part is confusing? After you create your stp file make sure it is renamed to Fictional_Replay and place it in the directory as the instruction say for the Classic_Extended_Replay folder. After that put the fullrpy.lyt file in your NR2003 layouts folder: NR2003\Layouts
    12DragonFangs24
    12DragonFangs24
    The confusing part is turning it into a stp file, I can't figure out how to get it to work, when I make it a stp file and do the rest of the steps, I go to the replay and the game crashes when I press s
    i'm having problems with winmap with .tga file and want to turn it into a .stp file for NR2003. Its a replay leaderboard that I made from the template and was also wondering about the .lyt file for when the file is an .stp how that will work.
    Hey Mystical, just was wondering how the progress on the AD SuperSpeedway 2017 track is coming along, I've been keeping an eye for it on the site for a good eight or so months and I was wondering if that particular track project was abandonded at all?
    Mystical
    Mystical
    Hi, the track is still planned to come out before 2017 ends. I was pretty busy all year so didn't get much NR2003 stuff done but I am back working on things again.
    I'm sorry to bother you again, I must be the dumbest person on earth, I did something in 3d coat to where I can't get my stamps to fill the car front onto the hood. There's gotta be a setting somewhere I'm missing, could you point me in the right direction please. Thanks,

    Update...found it.....took a while.....
    I've downsized my flame pic, but still get the round tool shadow when I place the stamp onto the car. I've looked everywhere to find out why that happens. Do you think it might be the black background in my pic??? causing that. When I get home from work today, I'll try a different logo to see if it is indeed the black background. My flame pic is a jpeg. Thank you for all you do to help much appreciated.
    Mystical
    Mystical
    yeah any backgrounds on an image would cause that, you usually use transparent images when stamping decals on something. Only time a black background would be ok is if it was used as an alpha brush for things like normal mapping where black and white values are used.
    Not so much errors, but a crash when trying to export the texture. that was with the .35 beta version, have since un-installed that, and then my stable version was doing the same thing, so I un-installed that, re-installed it, and all works now.
    tried that version, does the same thing, got errors when trying to export textures. I'll not give up, still trying. Thank you for the help.
    Mystical
    Mystical
    What type of errors are you getting? To export the texture you should just be able to export the albedo color channel to get the texture for the car.
    Hi Mystical, trying to work in 3d coat, have watched your vid a ton of times, but I still can't figure out one thing, maybe you could help me out, I'd appreciate that greatly. When I place my flame stamp on the car body, it always leaves the round tool shape there also.How do I get that to stop. it's the light gray circles I'm talking about.
    Mystical
    Mystical
    Make sure you have the latest version of 3d coat, it supports square alpha blocks. Also another trick is to make your decal a bit smaller so when you import it to 3d coat it fits inside the circle (if you can get latest version).
    I tried re-setting my system to what I had before, but just can't remember what all I tinkered with. Do you have any hints as where to go from here? Thanks, John
    Mystical
    Mystical
    Yeah I've definitely not heard about anything where the UI would just disappear after a certain amount of time.
    I have a bit of a graphics question for you since you're with the Armory Digital group who put out the UIE's. I recently re-did my graphics to enhance it on my NR2003, but when I did that, I find the tickers and menus disappear after around 10-15% of the race I run (or practice).
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top